Семейството на Теодора Цонева,  макар и малко, вече отново е

...
Семейството на Теодора Цонева,  макар и малко, вече отново е
Коментари Харесай

Теодора Цонева си взе обратно сина година след опита да се самозатрие от временните му приемни родители

Семейството на Теодора Цонева,  въпреки и малко, към този момент още веднъж е в цялостния си състав, разбра HotArena.

Дъщерята на Анахид Тачева и Коста Цонев си върна назад обичани наследник, откакто поради опита й за самоубийство държавните институции се погрижиха за изоставения Дейвид и го пратиха при приемно семейство, писа „ Ретро “.

Трагедията с Цонева се случи в края на септември предходната година, когато тя взема решение да постави завършек на живота си, гълтайки цялостни шепи с успокоителни, гарнирани със солидни количества алкохол. За минути изпада във фармацевтична кома и с помощта на бързата и съответна интервенция на 10-годишния й наследник, който по телефона се свързва с нейни другари, Теодора към момента е измежду живите.

Идва на себе си едвам на четвъртия ден от приема й в токсикологията. Докато тя се е борила за живота си, синът й Дейвид е нощувал по пейките на 4-то РПУ. В продължение на няколко седмици момчето си беше скитник – по това време никой от околните му в България не искаше да го вземе при себе си.

В проблема се намеси Държавна организация за протекция на детето, а служителите го повериха в ръцете на приемни родители. Измина година от този момент и Дейв към този момент е при Теодора, а преди броени дни са отпразнували рождения му ден, а основен уредник за неговото празненство е била вуйна му Деси Цонева.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР